søndag den 28. februar 2010

Frøken Plet…

Her har vi så vores lille Frk Plet eller Mors lille Skoldkop…

Helena startede Fredag eftermiddag med ca 5 skoldkopper – nu har hun vel ca. 400 – vi har talt maven og noget af hovedet – når man aer hende på håret giver det associationer til de der orange gymnastikbolde der var populære i 80’erne… Hun kan ikke klø sig rigtigt, men er temmelig pylret. Temperaturen svinger godt op og ned mellem 37 og knap 40… HURRA for panodil stikpiller…

Hvis ikke Mormor havde været på besøg i wk, ved jeg ikke, hvordan vi skulle have klaret den med bagvagt, kagebagning, til frokost hos gode venner, ridestævne og skoldkopper!

280220101385 

280220101386

Og jeg som troede at jo mindre man var, jo mindre angrebet blev man…

2 kommentarer:

Marina sagde ...

Å det lille menneske. Det er så synd når de bliver rigtigt slemt syge af de skoldkopper. Mine de to ældste blev begge to meget syge da de var helvoldsvis 1 og 3. Jeg sad helt alene langt opppe i Sverige, uden bil og uden mobildækning fordi min mand var på arbejde i Danmark og jeg lige holdt nogle ekstra dage med børnene inden han kom tilbage til weekenden med bilen. Det var bare SLET ikke sjovt, slet ikke da min søn næsten ikke kunne trække vejret. PUHA, jeg håber hun hurtigt bliver frisk igen.

Clemme/Trine sagde ...

Min stakkels lille skattepige :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...