tirsdag den 28. december 2010

Uglekjole og super lækre børnetøjs bøger

Så fik jeg strikket Helenas uglekjole – og det på bare 5 uger! Jeg startede første søndag i advent og blev færdig 1. juledag – skulle have være færdig den 24. men manglede at lukke halvdelen af kanten af og hæfte ender da gæsterne kom! Så måtte hun i en anden kjole :-)

IMG_2133 

Uglekjolen er fra Design Club og er strikket i Duo silke og merino fra samme firma. Både garn og opskrift er købt hos Sommerfuglen da vi var på sommerferie i ´09. Den rigtige farve er på billedet med båndet – som først kom på i dag!

 IMG_2150

Uglerne – som jeg ikke synes skal have øjne – kan godt lide det diskrete! men ingen kan se at det er ugler! Det må de så om – jeg kan se det :-)

IMG_2143

Fra ryggen med fin halvrund knap fra Marens Ribe Broderi og garn,  som er “min” lokale garnpusher i Ribe – virkelig et besøg værd – tror hun har alt til strik, broderi, hækling, patchwork, knipling, orkis og sikkert en masse mere. Hun er virkelig god til at hjælpe uanset hvad man vil spørge om – er der noget jeg har manglet – så vupti, så er det bestilt hjem! KnitPro, Clover strikkemarkører og hvad ved jeg…

IMG_2144

Jeg købte i hvert fald også disse bøger hos Maren i dag – så kan det være jeg kan få lavet lidt mere tøj til pigerne!

 IMG_2147 

Glæder mig til at få mit syhjørne op at køre – men først skal vi have lavet 1. salen så vi kan rykke soveværelset derop – og så har jeg “mit” hjørne – en tur i IKEA og lidt søm og skruer – så skal der indrettes – kan næsten se det for mig :-) Går i gang med 1. salen sidst i januar – håber vi kan rykke op i soveværelset til marts!

Kan netop se at Glaphuset også har den ene af bøgerne – der fås i øvrigt snitmønstre til 8-11 år til samme modeller som i 4-7 år! Hun har lavet nogle søde pludderbukser!

3 kommentarer:

Fru P sagde ...

Hvor er det bare en fantastisk sød uglekjole!

Clemme/Trine sagde ...

Jeg har også bøgerne, har ikke fået syet så meget efter dem endnu, men de er skønne :)
Jeg har taget det skønneste billede af barnet i hendes kjole, den har næsten samme farve som hendes store smukke øjne :)

Katrine sagde ...

De bøger der er fantastiske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...