onsdag den 19. januar 2011

UFO - flyveklar!

Der er ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget! jeghar ikke rigtig kunne komme videre med min Lille slyngel og jeg har været nødt til at være hjemme i dag - Helena er syg på 3. dagen. Hun har været ved lægen i dag og fået konstateret lungebetændelse - 39 i temperatur og mosler bare rundt eller sover! Alle børn i dagplejen har faktisk lungebetændelse.... :-(
Nå, men jeg fik vendt alt ud af strikkekurven, pillet 2 UFO'er op - lagt alt bomulden på plads, kigget lidt og så tog jeg fat på det sidste ærme i en tyk alpakkabluse til Helena - ja altså jeg startede på den til Filippa for ca. 4 år siden! Den er helt simpel med raglanudtagninger og rullekanter. Den passer fint og så varmer den ryggen nu her, hvor hun virkelig har brug for det! Lille stakkels pige... som ser noget sølle ud!Tyk alpakka fra Du Store Alpakka - købt hos Wilferts - strikket på pind 4,5. Storesøster havde en som Tante T har strikket - det var et stort hit!

3 kommentarer:

Clemme/Trine sagde ...

Fantastisk at den endelig blev færdig :) Havde du slet ikke problemer med strikkefastheden ?

Stakkels skattepige, utroligt at man i så ung en alder kan ligne noget katten har trukket med ind ;) Imponerende at hun stiller op i ny trøje til fotografering :)

Lisbeth sagde ...

Stakkels lille pus.

Synes virkelig at du har udrettet noget stort, ved at rydde op i strikkekurven, og endelig fået den færdig. Skidt da være med at den var tiltænkt storesøster. Bedre sent end aldrig :-)

Strikkeheksen sagde ...

Det lyder da fælt - at alle børnene har lungebetændelse!! Hun ser godt nok lidt medtaget ud den lille stakkel.

Hvor er det praktisk med flere børn, så et påbegyndt projekt, kan gøres færdigt til den næste ;-) Det er en fin trøje :-)

God bedring med din datter :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...