søndag den 20. september 2009

Lykken er…

… at blive gift??? Det håber jeg da det var for min kollega og hendes mand i går!


Jeg havde lavet denne kage til dem. Den består af lyse lagkagebunde, appelsinfileter, mørk chokolade/nougat ganashe og appelsin-passionsmousse.


IMG_0425


Jeg kan så godt lide tegningen – jeg fandt en kage, der lignede en gang for lang tid siden – lavede så en kage til nogle venner med tegningen og den havde brudeparret så set og ønsket noget som den..


Den anden så lidt anderledes ud…


Lisbeth og Michael12

Næste indlæg bliver forhåbentlig et billede af min MEGET smukke fødselsdagsgave…………………


Indtil da lige et billede af hende den lille lækre :-)

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Jamen, jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige, for det bliver den ene gentagelse efter den anden! Igen måtte jeg lige gribe fat i bordkanten for ikke at falde ned af stolen og mindes alle mine ordinære fødselsdagslagkager ;-)

Men hvor er den fantastisk og enormt sød med den tegning :-)

Tili sagde ...

tak, hvor er du sød.. min egen fødselsdagskage var såmænd pyntet med kakaoglasur på toppen og flødeskum på siden, så det kan jeg altså også godt lide.. En rigtig lagkage!!!

Clemme sagde ...

Ja jeg har jo allerede fortalt dig, at kagen er fantastisk - som altid- og jeg har også allerede sagt/skrevet/råbt/tænkt at barnet er lækkert omkring en million gange, men IIIIIHHHHH HVOR ER HUN ALTSÅ LÆKKER, gudmor glææææder sig som et lille barn til at dikke dikke i næste weekend :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...