tirsdag den 22. september 2009

Macaron og hagesmække

Ja, nu er det jo ikke fordi der umiddelbart er den store logik i den overskrift! Det er heller ikke fordi vi savlede så meget over de her macarons, så vi havde behov for hagesmække…

Macarons med brombærsmørcreme:IMG_0438

Jeg har jo set på diverse blogs at folk har forsøgt at bage macarons med små fødder og hvad ved jeg… Jeg ville også forsøge, men det lykkedes ikke. Smagen er dog super alligevel!

Macarons med fyld af appelsin-passionsmousse:IMG_0437

Men pyt – prøver da bare en anden dag!

Helena er begyndt at savle en del – så jeg gik i gang med billigt bomuld - 10 kr nøglet – fra kvickly. Farver: lyserød, pink, lys lilla, mørk lilla og multi i hvid, grå og lyserød. Har lidt forskellige opskrifter og en enkelt hæklet smæk, så jeg leger bare lidt og ser hvordan de bliver.

Den første er i lyserød – fastmasker i begge lænker og så en kant af knudepicoter – dem har jeg ikke lavet før, meget sjovt at prøve på sådan noget som bare skal savles på… lange bindebånd.IMG_0449

IMG_0457 

IMG_0458Den næste er lavet i fastmasker, men kun bagerste lænke og med udtagninger midtfor og indtagninger i siden – kant i fastmasker – bånd med knap og trense.

Jeg glæder mig usandsynligt meget til weekendens strikkefestival og strikkewk med strikketanterne på fanø!!!! Kom nu weekend………

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Åh dit heldige asen, der skal til Fanø - nå men jeg skal da i det mindste til strik-in og det er nu ikke så ringe endda :-)

Det er klart at hagesmække skal være fine, når det er så yndigt et barn, der skal savle på dem og hvis du synes, det er sjovt at lege med hækleri, så håber jeg, du har bestilt blomsterbogen, for det er sjovt :-)

Tili sagde ...

Ja, vi er en lille gruppe, der tager afsted fra fredag til onsdag - bliver SÅ hyggeligt :-)Strik-in lyder nu også hyggeligt - altid rart at møde andre, der deler interesser.
Har bestilt bogen, den er afsendt søndag aften, så håber snart at have den, så hendes hagesmække bliver helt tøsede...

Clemme sagde ...

Hold så op med at bruge den der lækre model! Jeg glemmer helt at se på det du har kreeret :) Og min chef kigger mærkeligt på mig, når jeg sidder og ser forelsket på min computerskærm - han tror jo jeg er ved at lave regnskabspræsentation :D
Glææææder mig også til Fanø :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...