mandag den 8. februar 2010

Hvordan får du tid?

Hmmm.. har tænkt meget i bilen i dag (kører en del bil på mit arbejde) - kan man virkelig stresse over noget på forhånd? Hvordan angriber man så projekterne bedst? Hvad prioterer man? ER det helt overvurderet at sove hver nat i ugen.....?

Det er alligevel noget tid, der forsvinder der... Problemet er bare at jeg elsker min nattesøvn! Især de nætter, hvor der ikke er nogle vågne børn, hvor jeg kan tillade mig ikke at skulle "lytte" efter min arbejdstelefon og hvor man ikke skal op og tisse - for hvor er det dog et irriterende forstyrrelsesmoment! (nogle siger, det kommer med alderen, meeeen så skulle der jo være mange år til endnu.... :-))

Denne uge byder på bogføring af alle de bilag, der er fra december, men som først skulle betales i januar! (jeg bogfører for min kæreste) (1. problem - synes det er lidt svært at starte op på)

Gymnastik for Filippa, Ridning for Filippa, Løb for mig mandag og onsdag, Ridning for mig tirsdag, vagt torsdag, møde for manden torsdag (2. store problem).

Longere Minnie et par gange i ugen.. (tak for de gode navnebud, men det blev Filippa selv, der fandt på at opkalde den efter Minnie Mouse, som er det store hit pt)

Lave Filippas fastelavnsdragt til fredag, huske at klæde hende ud fredag morgen, finde Helenas fastelavnsdragt (Fili's gamle) på loftet, huske at klæde hende ud også!

Kastrere hund for bekendte fredag eftermiddag.

Romantisk tur lørdag-søndag for kæresten og mig (3. problem - efter den uge, så har jeg da mest lyst til bare at sove i wk)

Huske at nyde hende her, mens hun træner kravle-stilling...


Nå ja, og så lige arbejde 30 timer, lave mad, gøre rent, vaske tøj og alt det andet dagligdags.


Og så trænger jeg SÅ meget til at kravle op i sofaen med strikketøjet! I wk fik jeg endelig taget det frem igen - har ikke strikket siden omkring den 15. december...

Hvordan får I tid til Jeres tid??

2 kommentarer:

Clemme/Trine sagde ...

Pyh, bliver helt stresset af dit program. Men husk prioriteringen - først og fremmest at nyde den lille bakketrold :)

Bettys blog sagde ...

Søvn er ufattelig vigtigt for både børn og voksne. Har lige hørt Chris McDonald tale om det.
Du er midt i de travleste år i vores liv - små børn, arbejde, mand og stor kreativitet, du gerne vil udfolde.
Jeg kan godt huske, det var hårdt dengang. Nu tænker jeg tilbage på den tid som rige og gode år.
Men det er et stort puslespil at få alle brikker på plads.
Men forsøm ikke din nattesøvn. Der lader du op. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...