tirsdag den 25. januar 2011

Mad og Venner #5 - Rosenkål

Så fik vi da lige brændt endnu en opskrift fra Januar magasinet af - det går jo strygende! Altså vi brændte det ikke på....
Helena hjalp med at pille rosenkål...


Filippa skrællede kartofler...

Den stod på Rosenkål med karameliserede løg, mandler og bacon. Meen da vi har 2 voksne mænd på besøg, tænkte jeg at der måtte mere kød til end 1 skive bacon pr. person, så vi fik en 4 pers. salat som tilbehør til en flæskesteg og alm hvide kartofler. Sovsen bestod af stegesky smagt til med chili, koriander, ingefær og cayennepeber. Måtte lige advare da den lignede alm brun sovs en del..

Salaten var et hit!


3 kommentarer:

Clemme/Trine sagde ...

Mums hvor lækkert :) Jeg er fuldstændig solgt over mit lille (store) gudbarn der sidder så fint og piller rosenkål :)

Mette sagde ...

Dygtige piger du har :-) Og maden ser næsten lige så dejlig ud.

Fru P sagde ...

Mmmmh hvor ser det lækkert ud...pas på gassen ikke går af den den imponerende opstart!
Og sikke nogle søde piger :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...